Cadeautjestijd: Dubbelliefde 3.0 op Facebook!

ISBN_Love_UnlimitedHet is tijd voor cadeautjes! Na een week ziek in bed gelegen te hebben is het tijd voor cadeautjes! Dat dacht niet alleen het universum, want Annelies van ontwerpbureau Zoolies stuurde me gisterenavond een prachtige plaatje die ik kan gebruiken voor de speciale Facebookpagina die ik voor Dubbelliefde 3.0 gemaakt heb. Ik moest echt huilen toen ik het zag, want dat had ik echt niet verwacht dat ze dit ook nog voor me zou doen! Wat een geschenk!

Kijk snel naar het resultaat op de speciale Facebook pagina van Dubbelliefde 3.0! 

Hier kun je ook de hele opgemaakte cover zien en de achterflap lezen van De vreemdganger, zo gaaf!

Zelfs de gewone dingen voelen nu als een geschenk: het ontvangen van een mail met een ISBN-nummer, en even later het plaatje van de bijbehorende barcode. Ik voel me bijna een uitgever met al die taken die op mijn bordje liggen en wat een stuk leger raakt. Wat een vervulling na zoveel jaren investeren. En dan is het boek nog niet eens klaar!

Dat is maar goed ook, want de marketing mag in gang gezet worden. Nog even de laatste loodjes met betrekking tot de inhoud en dan kan de drukker volgende week aan de slag om zowel Love Unlimited als De Vreemdganger de wereld in te krijgen. Ik heb er alle vertrouwen in en reuze veel zin in! Ik kan niet wachten tot ik het straks in mijn handen heb!

Kom je ook naar het geboortefeest op 9 september 2014? Of bestel je liever (een van) de boeken in de voorverkoop? Voel je vrij en welkom!

Speak Your Mind

*