De covers van Dubbelliefde zijn klaar

Wat worden ze mooi, die covers van de trilogie Dubbelliefde 3.0! Ik ben zo blij met ontwerper Annelies van ontwerpbureau Zoolies die op Facebook spontaan aanbood om de cover voor De vreemdganger te maken die op 9 september uit komt. Voor haar iets nieuws om te doen en een kans op een nieuwe ervaring, voor mij een zegen want wow, wat ben ik er blij mee!

Het was nog even spannend, zouden de foto’s die we al in 2012 gemaakt hebben met dierbare mensen in mijn leven, wel scherp genoeg zijn? Tijd voor een nieuwe fotoshoot in de vakantietijd leek me niet de bedoeling. Met name omdat de lichtval van toen, niet te evenaren is: die ontstond spontaan in mijn woonkamer op een dag in december terwijl nu de zon hoog aan de hemel staat. Enfin, kijk zelf maar hoe mooi het allemaal is geworden.

Voorverkoop: geen verzendkosten!

Maakt Dubbelliefde 3.0 jou nieuwsgierig? Je kunt het boek nu al bestellen in de voorverkoop: Boek 17 euro op rekening NL90TRIO0197656870 tav Verander je Wereld ovv De vreemdganger en stuur me je adresgegevens. De verzendkosten neem ik tot 9 september voor mijn rekening.

Dubbelfeest!

Je kunt natuurlijk ook op 9 september 2014 naar de boekpresentatie komen van Dubbelliefde en Love Unlimited. Met lezing, workshop, life muziek, een drankje en hapje. Hier lees je er alles over.

3 boeken op rijtje-logo_M

Speak Your Mind

*