Whoohooo wat een inspiratie bij de uitgever

leonie_renateGisteren had ik een oriënterend gesprek met uitgever Renate Diks, over mijn trilogie in wording. Renate heeft een kleine uitgeverij, maar is daardoor in staat om persoonlijke en op maat begeleiding te geven bij de totstandkoming van Dubbelliefde 3.0. Maar het allerbelangrijkste is de bezieling die Renate heeft. Ze begrijpt precies wat mijn missie is met Dubbelliefde 3.0 en waarom mijn boeken de wereld in moeten. Ze schuwt het onderwerp niet, wat heel fijn is, want als Renate een boek echt ziet zitten, gaat ze er alles aan doen om binnen te komen bij de media. Dat was mijn reden om voor haar te kiezen. We het beiden eens dat het een enorm hulpmiddel is als je gezien wordt op tv en verschijnt in de media. Wij gaan voor een bestseller!

Mijn meelezers komen er aan! 

meelezersVolgende week stel ik u voor aan mijn drie proeflezers die deel 1 over de vreemdganger alvast gaan lezen om mij feedback te geven zodat ik het boek kan optimaliseren. Twee vrouwen en een man. Ik ga hen vragen stellen over het boek en hun antwoorden delen met de wereld. Ik verheug me erop en ben zo benieuwd wat zij er van zullen vinden! Op de achtergrond is er ook nog een Grote Onbekende Man, die het boek ook zal lezen maar met een hele andere insteek. Die hou ik lekker voor mezelf. Maar zijn oordeel is voor mij en voor de publicatie van groots belang!

Meespelen in een boektrailer! 

Renate en ik hebben ook al een beetje gebrainstormd over de marketing. We zijn het er over eens dat er een super trailer van 3 minuten moet komen over het boek. Daarin gaan we bepaalde scenes naspelen uit beide delen, zodat mensen op een andere manier geprikkeld worden om het boek te kopen. Vorige week nog werd me gevraagd wanneer ik op toneel ging, want toen ik tijdens de lesdag aan de opleiding tot relatiecoach in de huid kroop van een van mijn klanten, werd ik hem als het ware. ‘Je gezicht zag er zo volkomen anders uit, echt zo indrukwekkend om te zien,’ hoorde ik na afloop.

Dat is ook precies wat er gebeurt tijdens het schrijven: dan word ik als het ware mijn hoofdpersonen. Een boektrailer is weer een mooie teaser voor filmmakers, want het concept van twee boeken met eenzelfde start en verschillend verloop is uniek en super geschikt voor een film. Ik weet het! Het is niet voor niets dat het boek zo helder aan mij doorkomt. Ik word begeleid door de goden. Echt waar.

Keuzemomenten

keuzemomentIn een trailer kunnen we namelijk perfect een paar van die keuzemomenten verbeelden. Er zijn voor alle betrokkenen een aantal keuzemomenten, die van doorslaggevend belang zijn voor het verloop van de relatie en dus voor de roman. De meest duidelijke keuze is de keuze van Robbert om in deel 1 vreemd te gaan met Denise, en in deel 2 zijn vrouw te vertellen over zijn verliefdheid. Maar er zijn er nog zoveel meer keuzemomenten die een enorme impact hebben op het leven van mijn hoofdpersonen. De bedoeling is om potentiële lezers nieuwsgierig te maken naar de boeken, maar om nog niet alles te verklappen. Een leuke uitdaging voor mij die zo graag deelt met de wereld! Nu nog de meest geschikte mensen vinden om deze fantastische trailer te maken :-). Maar ik vertrouw er op dat dit tegen die tijd wel goed komt.

Meelezers gevraagd!

Hoe dan ook, het is heerlijk om zo samen de toekomst in te kijken. Maar nu eerst deel 2 over polyamorie redigeren, zodat ook dit boek naar meelezers kan. Heb je interesse, heb je feeling met het onderwerp ‘Liefde, seks en intimiteit’ in de breedste zin van het woord, ben je in staat om op een constructieve manier feedback te geven en durf je met je foto en commentaar op deze website, laat het me dan weten!

Speak Your Mind

*