Whooohoooo, ik ga investeren in schrijverschap!

Ik word ondernemer! Jaja, natuurlijk ben ik al ondernemer sinds 2005, maar ik vertel jullie dat na het 9-jarig bestaan van mijn coachbedrijf Verander je Wereld, het tijd is voor een nieuwe fase in mijn ondernemerschap. Ik ga namelijk investeren met heel veel geld dat ik niet heb. Toegegeven, ik weet dat miljoenen ondernemers dat al lang doen, hun hand er niet voor omdraaien en met een bedrijfsplan bij de bank gaan onderhandelen voor een lening, maar dat zijn de dingen die ik nog nooit gedaan heb. Weet je wel hoe eng dat is!

Nu de uitgever die Love Unlimited, een vrije kijk op liefdesrelaties opnieuw zou uitbrengen en tevens Dubbelliefde de wereld in zou helpen, zich teruggetrokken heeft omdat we het niet eens konden worden over de voorwaarden, heb ik besloten om de boeken zelf uit te geven. In eigen beheer. Om te beginnen met Love Unlimited. Een 2e herziene druk met werkboek en dertiende hoofdstuk over tweelingzielrelaties is volop in de maak, de datum van 9 september is gepland als uitgave datum dus nu is het zaak om het boek de wereld in te krijgen!

geld

Dat betekent geld lenen, vele duizenden euro’s om deze te investeren aan vormgever en drukker, zodat het boek uiteindelijk verschijnt en nu op een manier zoals ik het altijd gedroomd heb: in een prachtige opmaak met een rode steunkleur zodat het een vrolijk boek wordt, ook van binnen! Ik word er zo blij van! Ja, ik heb slapeloze nachten gehad hoe dat nu moest met dat geld, maar er is altijd hulp als je erin gelooft.

Nu ik het besluit genomen heb en ermee bezig ben, voel ik de energie volop stromen. Er is geen weg terug dus de energie gaat niet meer in de twijfel zitten maar in het schrijvers- en ondernemerschap! Ik kijk uit naar de verschijning van Love Unlimited, en hoop binnen een paar maanden erna het eerste deel van Dubbelliefde op de markt te brengen. Love Unlimited is voor mij een voorinvestering voor het grotere werk. Ik mag alvast oefenen met alles wat ik tegenkom in deze schrijverswereld, een ervaring die ik meeneem als Dubbelliefde geboren wil worden. Of dat met een uitgever is, of in eigen beheer: we gaan het zien en ervaren.

Ik wens het allerbeste voor mij, voor de wereld om me heen en dat Dubbelliefde 3.0 maar net zo groot mag landen zoals ik het gezien heb in mijn meditaties. Ik geloof in mij. Het universum gelooft in mij. Nu de wereld nog!

ps: de oude versie van Love Unlimited is nog tot 9 september gratis te downloaden als ebook. Dat kan hier. Co-schrijver Stephan Wik komt op 9 september bij de opening naar Nederland om een lezing te geven over Liefde en Intimiteit in Oude Culturen. Zorg dat je er bij bent!

 

Speak Your Mind

*