De gedeelde man

Deel 2 van de trilogie Dubbelliefde 3.0

3D cover De gedeelde man transp schaduw-05

De gedeelde man is het tweede deel van de trilogie Dubbelliefde 3.0 en beschrijft het parallelle leven van Robbert, zijn vrouw Elvie en zijn collega Denise op wie hij hevig verliefd is. Tijdens een zakenreis probeert Denise hem te verleiden, maar met uiterste wilskracht kan hij haar weerstaan. Bij terugkomst besluit hij zijn vrouw te vertellen over zijn ontluikende gevoelens voor zijn collega. Hij leest over polyamorie en is vastbesloten een tweede liefdesrelatie in zijn leven te creëren.

  • Hoe reageert een vrouw die haar man eigenlijk niet wil delen maar besluit polyamorie een kans te geven?
  • Wat bezielt een vrouw om de man van haar dromen te willen delen met een vrouw en gezin? 
  • Hoe gaat een man om met het verlangen naar meer liefdes in zijn leven en zijn angst voor verlies?

De trilogie Dubbelliefde 3.0 neemt je mee in de belevingswereld van alle betrokkenen, die belanden in een emotionele achtbaan met als doel het openlijk leven van meervoudige liefde. Wat komen zij tegen op hun pad en gaat het werkelijk zoals zij het verwachten?

Gevolgen van keuzes

vreemdgaan_of_nietIn De vreemdganger en De gedeelde man maken de hoofdpersonen in dezelfde situatie, op cruciale momenten een verschillende keuze. De gedeelde man neemt je mee naar een totaal andere ervaring op weg naar een ander einde. De boeken horen bij elkaar als een twee-eenheid. Samen geven ze je het complete beeld van een uitdagende situatie in de liefde, waarin monogamie en polyamorie elkaars pad kruisen. Dubbelliefde 3.0 nodigt je uit jouw waarheid over de liefde, seks en relaties te onderzoeken en te toetsen. Je leeft mee en je vindt er iets van, of je nu wilt of niet.

Dubbelliefde 3.0 is een trilogie over de liefde in al zijn facetten: liefde, trouw, vreemdgaan, polyamorie en jaloezie.
Je beeld over de liefde zal na het lezen van Dubbelliefde 3.0 nooit meer hetzelfde zijn.

Verschijning

Deel 1 van Dubbelliefde 3.0, De vreemdganger verscheen op 9 september 2014. Deel 2, De gedeelde man verschijnt op 5 mei 2015. Het beschrijven van parallelle levens via twee romans is een uniek concept in de boekenwereld. Nog unieker is dat beide boeken in deel 3 op sublieme wijze weer bij elkaar komen! Deel 3 van Dubbelliefde 3.0 ‘De waarheid’ – verschijnt later.

Bestel met korting in de voorverkoop tot 5 mei 2015

De gedeelde man kun je tot 5 mei 2015 met 3 euro korting bestellen in de voorverkoop. Je ontvangt het boek zodra het gedrukt is. Bestel het boek

Boektrailer

boektrailer

Bekijk de boektrailer