Wie

De schrijver

Leonie Linssen (1962), het creatieve brein achter Dubbelliefde 3.0

Toegegeven: ik schrijf deze roman niet zelf, de roman wordt via mij geschreven. Ik sluit me af van de buitenwereld, zoek een stilteplek op waarbij ik regelmatig in de natuur kan zijn en stem me af op mijn binnenwereld. Ik kies de scène die geschreven moet worden, bepaal de lokatie en de hoofdpersoon. Vervolgens gebeurt alles vanzelf. De scène verschijnt als een film voor mijn ogen. Het enige wat ik doe is opschrijven wat ik zie. Ik word de hoofdpersoon, ik voel en ervaar alles wat mijn hoofdpersonen ervaren: al hun emoties, gedachten en gevoelens. Soms is dat heel vermoeiend, maar altijd is het leerzaam en verrassend. Ja, ik verras mijzelf!

Als er iets gebeurt wat ik niet begrijp, krijg ik antwoord van mijn gidsen, je weet wel, zo’n onzichtbare stem. Of ik zie een glimp van een scène die in de toekomst te gebeuren staat, waardoor ik  begrijp wat er gebeurt en waarom. Regelmatig sla ik mijn handen voor mijn gezicht: oh wat erg dat ze dít moeten meemaken, dat had ik zelf niet kunnen verzinnen, ik zweer het je!
Ik voel me dankbaar voor zoveel onzichtbare steun, inspiratie en moeiteloosheid.  Wat een geschenk!

Wie is…

Leonie is expert in ingewikkelde liefdesrelaties. Sinds 2005 begeleid zij als relatiecoach mensen in hun zoektocht naar meer helderheid en oplossingen bij meer liefdes. Dit doet zij via haar praktijk Verander je Wereld en via haar website liefdedelen.nl. Haar persoonlijke zoektocht op het gebied van de liefde heeft er mede toe geleid dat zij dit prachtige vak uitoefent. In 2010 schreef zij samen met Stephan Wik het zelfhulpboek Love Unlimited, een vrije kijk op liefdesrelaties. Dit boek is vertaald naar het Engels en Portugees. De 2e herziene druk, Love Unlimited – Liefde Delen in de praktijk verscheen 09-09-2014, inclusief werkboek en een dertiende hoofdstuk over tweelingzielrelaties. Je kunt dit boek bestellen via www.liefdedelen.nl

Fotografie: Ronald de Jong