Reacties van lezers

Presentatie DE VREEMDGANGER

Presentatie DE VREEMDGANGER

De vreemdganger is uit sinds 9 september, en de lezersreacties blijven binnenkomen. Zo leuk! De eerste reacties waren natuurlijk van mijn directe omgeving:

Mijn zus op Facebook: Mijn vader heeft het gisterenavond gesigneerd gekregen en vandaag het 1e stukje gelezen. Volgens hem was het zo boeiend geschreven dat hij bijna niet kon wachten om verder te lezen. Hij wist het zeker “dit boek gaat een bestseller worden”.

Mijn zusje in een sms: ‘Heb al een stukje gelezen en vond het boek pakkend. Je wilt graag verder lezen, super!!’

Een vriend in een reactie op Facebook: Ik moet me idd ook beheersen om niet in een keer het hele boek uit te lezen. Nu doe ik steeds een paar hoofdstukken en dan leg ik hem even weg. Heb ik er langer wat aan.  Maar het is een erg mooi en pakkend boek Leonie ! Ben er blij mee!’

Een vriend via sms: ‘Het was een zeer geslaagde avond. Heb gisterenavond al een aantal hoofdstukken gelezen. Wat kun je prachtig schrijven. Ik zal het met plezier uitlezen’

Een vriendin op Facebook: Nieuwe bestseller van Leonie Linssen. Heb m net uit. Prachtige roman die meteen nieuwsgierig maakt naar deel 2. Ik zeg: kopen!’

Wat is jouw reactie?

Ik ben heel benieuwd andere reacties van lezers. Heb je De vreemdganger gelezen en wil je ook reageren? Laat gerust een reactie achter!

Comments

 1. Eenmaal in begonnen blijft het vragen om gelezen te worden. Nieuwsgierig naar het vervolg!

 2. Charlaine says

  Weet waar je aan begint….dit boek lees je in één keer uit. De Vreemdganger voldoet aan al je verwachtingen en laat je toch achter met vraagtekens. De teksten zijn soepel te lezen waardoor je snel door het verhaal heen gaat, jammer dat 2.0 en 3.0 nog niet uit zijn, dan was ik meteen door gelezen. Kortom; dit boek ‘smaakt’ naar meer.

 3. Ik heb genoten van De vreemdganger. Het deed me denken aan de boeken van Sanne van Marjan van den Berg waar ik al jaren fan van ben. Korte hoofdstukken met normale zinnen. Omdat het zich afspeelt in Nederland en het gaat over mensen zoals jij en ik is alles herkenbaar. Ook de emoties van iedereen. Daardoor krijg je begrip voor ieders reactie. Ook fijn dat er nu een roman is waarin polyamorie verwerkt is en aandacht krijgt. Ik kijk al uit naar het volgende deel! Dankjewel Leonie voor al je wijze lessen.

 4. Oh, wat heb ik genoten van de Vreemdganger. Een heerlijke schrijftaal, luchtig en toch met diepgang. Ik hou ervan als ik me kan verplaatsen in andermans gedrag en gevoel. Pas als je ieder mens kunt begrijpen, hoef je niet meer te oordelen. En dat geeft rust. Daarom vind ik dit boek een aanrader. Er zit nog veel taboe op dit onderwerp. Zoveel mensen die er niet openlijk over durven te praten. Ik verheug me daarom nu al op het volgende deel.

 5. De Vreemdganger is een prachtig boek wat leest als een heerlijke roman. Je wil het niet wegleggen, je moet door om te weten te komen hoe het met de hoofdpersonen zal vergaan. Het greep me soms bij mijn strot. Want ik herken me zeer in alle hoofdpersonen. Kon met allen meevoelen en werd soms teruggeworpen in de tijd. En blij en dankbaar voor de huidige tijd waarin ik leef :-).

  Ik ben heel erg benieuwd naar deel 2 en 3. En ik wens iedereen die worstelt met monogaam zijn, vreemdgaan, dubbelliefde enzovoorts dit boek toe!

 6. Heb het boek de Vreemdganger in 2 dagen uitgelezen kon het niet wegleggen .Het heeft me uitermate geboeid ook wel heftig .Ben erg benieuwd naar deel 2 en kan niet wachten tot deze uitkomt .Jammer dat we nog zo lang moeten wachten !

 7. Het boek de Vreemdganger vind ik een zeer herkenbaar boek. Misschien soms wat voorspelbaar, of soms wat vergezocht. Maar het boek leest als een trein, benieuwd naar boek deel 2, en 3 natuurlijk.

 8. Polyheksje says

  Eenmaal begonnen in De Vreemdganger was het moeilijk weg leggen! Tegen het eind lukte het helemaal niet meer. Toen ik hem uit had zag ik ineens dat 2.45 was! Alles is heel herkenbaar, de gevoelens, de spanning en de reacties van alle betrokkenen en van de omgeving. Heel mooi geschreven! Ik ben zeer dankbaar dat het in mijn leven nu anders mag! Hopelijk geeft dit voor meer mensen een opening om het bespreekbaar te maken! Kortom: Pakkend geschreven en niet weg te leggen

 9. Eigenlijk wilde ik het boek De Vreemdganger pas gaan lezen als het tweede deel De Gedeelde Man uitkomt zodat ik ze achter elkaar kan lezen. Ik kon echter niet wachten. Leonie, goed dat je het hebt geschreven. Het is spannend, herkenbaar en …… je bewijst de wereld hiermee een dienst. Succes met je missie!

 10. De Vreemdganger uitgelezen in al mijn ‘vrije’ momenten trok het boek van Leonie mij enorm aan om verder te willen lezen. Ik werd er gretig van! Alle emoties zitten erin, ik heb gelachen en gehuild. Wat een goed boek! Ben zo benieuwd en vreselijk nieuwsgierig naar het volgende deel. Ik proef ook zo in je stijl van schrijven Leonie; dat het Leven geleefd wil worden in al haar facetten. Dat weet je knap neer te zetten in je boek. Ga zo door dit is een waardevolle aanvulling in de Boekenwereld!!

Speak Your Mind

*