Co-creatie

Help je mij?

Het uitgeven van een boek, dat kunnen velen. Voor een bestseller is meer nodig. Allereerst moeten alle drie de delen de wereld in. Dat betekent genoeg financiële middelen om de delen uit te kunnen brengen en te drukken. Alle hulp is welkom. Je kunt deel 1, De vreemdganger alvast bestellen via deze pagina. Maar er is meer. Je kunt ook doneren! Dit hoeft niet perse direct met geld gepaard te gaan. Als jij je betrokken voelt bij het gedachtengoed en de missie van Dubbelliefde 3.0 kun je ook op een andere manier een steentje bijdragen.

samenwerken

Samenwerken

In mijn ogen kan Dubbelliefde 3.0 alleen een bestseller worden als het gebeurt in samenwerking met mensen die hun hart open hebben voor de missie en het gedachtengoed van Dubbelliefde 3.0. Zo zijn er inmiddels prachtige foto’s voor de cover van de trilogie.  Een fotograaf en fotomodellen dienden zich in 2012 spontaan aan, evenals deze ontwerper die er nu prachtige covers van heeft gemaakt. Ik geloof in SamenSchepperSchap. Als iedereen zijn of haar unieke talenten ten dienste stelt van Dubbelliefde 3.0, kan het niet anders dan dat het boek een knaller wordt.

Boektrailer

Ik heb al veel gefantaseerd over een boektrailer waarin een paar belangrijke keuzemomenten van de beide delen, verfilmd worden. Ben jij iemand die een boektrailer in elkaar weet te zetten met levende filmbeelden met scènes uit Dubbelliefde? Of ben/ken jij acteurs die graag wil meespelen in de boektrailer? Lees alvast de scènes op de website. Voor de goede orde: ik zoek een man en twee vrouwen, rond de veertig die zich kunnen inleven in de hoofdpersonen van mijn boeken en de dynamieken die spelen kunnen laten zien en voelen!

Help je mee? Help je mij met het verspreiden van mijn pagina’s en blogs? Lees mijn missie hier.

Doneren? Graag! 

Doneren kan natuurlijk ook, via het storten van een geldbedrag op mijn bankrekening NL90 TRIO 01976568 70 tav Verander je Wereld.

samenwerken2

Speak Your Mind

*