Seks sells

seks_sellsSeks sells? Deze vraag stelde ik mezelf tijdens het ontwikkelen van deze website. Hoeveel aandacht zal ik schenken aan seks bij de introductie van mijn dubbelroman?

In Dubbelliefde 3.0, beschrijf ik diverse seks-scenes: passionele seks, goedmaakseks, dronkemansseks, masturbatie, tantrische seks… Zoveel mensen, zoveel gebeurtenissen, zoveel smaken. Het komt allemaal aan bod. Want niets is zo verrassend als vrijen met een ander dan je eigen partner of met een nieuwe liefde. Ieder mens is immers verschillend en haalt andere dingen bij je naar boven. Seks kan luchtig zijn, intiem zijn, vrolijk zijn, geil zijn, waanzinnig of overweldigend zijn. Mijn hoofdpersonen Robbert, Elvie en Denise ondervinden dit ook.

Nu nog even een mooie scène kiezen. En mijn eigen schroom overwinnen merk ik nu. Sjonge. Ben ik toch nog niet de schaamte voorbij? Whooooh!

Update 18-12-2013 – bij het redigeren van een seks-scène.

Oh my God. Hoe die twee elkaar gek maken en om elkaar heen dralen. Gaat het dan eindelijk gebeuren? Oh ja, ik weet toch hoe het afloopt… Maar toch. Waarom beschrijf ik dit zo tergend langzaam en spannend? Ik voel het zinderen tot in alle vezels van mijn lichaam. Seks. Ben ik degene die dit allemaal zo tot in details beschrijft? Hoe kreeg ik het verzonnen! Nee, dit ga ik niet online zetten. Ze lezen het boek straks maar. Ik schaam me dood!
Dood? Welnee joh. Seks is Leven. Seks is fun!

Hoe lachwekkend is dit?

Schrijven is therapie, zegt mijn schrijfcoach. Was ik weer even vergeten. Dan komt het straks vast goed als de boeken gepubliceerd zijn.

Zucht.

Inmiddels zijn de boeken gepubliceerd. Het is nu wachten op de eerste reacties!