De vreemdganger

Deel 1 van de trilogie Dubbelliefde 3.0

Cover-Dubbelliefde-deel1F-Robbert, gelukkig getrouwd met Elvie en vader van twee kinderen, wordt verliefd op zijn single collega Denise. Tijdens een zakenreis probeert Denise hem te verleiden. In deel 1, De vreemdganger gaat hij er op in en kan hij haar niet weerstaan. Een periode van vreemdgaan begint… In deel 2, De gedeelde man weerstaat hij de verleiding en vertelt hij zijn echtgenote over zijn gevoelens.

  • Wat bezielt iemand om vreemd te gaan terwijl hij wel van zijn partner houdt?
  • Hoe reageert een vrouw die vermoedt dat ze bedrogen wordt door de man waar ze van houdt? 
  • Waar haalt een vrouw het lef vandaan zich bewust in een huwelijksrelatie te mengen?

Hoe gaat Robbert om met de naderende dood van zijn vader, met wie hij al jaren geen contact meer heeft? Hoe ver durft Denise te gaan in haar grenzeloze verlangen naar een volwaardige relatie? Hoe reageert Elvie hierop en wat is het effect op hun kinderen? In de eerste twee delen van Dubbelliefde 3.0 maken de hoofdpersonen op cruciale momenten bepaalde keuzes, die leiden naar een onafwendbaar einde.

In Dubbelliefde 3.0 ontmoet je de diepere beweegredenen en verlangens van alle betrokkenen. De trilogie neemt je mee op reis in ieders gevoels- en gedachtenwereld, waardoor je gedwongen wordt er iets van te vinden, als je dat nog niet deed. De vreemdganger laat je zien waar liefde toe in staat is: liefde voor jezelf of liefde voor een ander.

Verschijning

Deel 1 van Dubbelliefde 3.0, De vreemdganger verscheen op 9 september 2014. Deel 2 de gedeelde man verschijnt op 5 mei 2015. Het beschrijven van parallelle levens via twee romans is een uniek concept in de boekenwereld. Nog unieker is dat beide boeken in deel 3 weer bij elkaar komen op een wel heel bijzondere wijze! Deel 3 van Dubbelliefde 3.0 ‘De waarheid’ – verschijnt later.

Eerste lezersreacties zijn positief! 

De lezers reageren ronduit allemaal enthousiast! Een pakkend boek dat niet weg te leggen is. Lees alle reacties

Bestellen?

Nieuwsgierig en wil je De vreemdganger bestellen? Dat kan hier

Boektrailer bekijken?

Bekijk de boektrailer

boektrailer