Dubbelliefde 3.0

Een nieuw concept in de boekenwereld en een oud klassiek thema in de liefde.  Dubbelliefde 3.0  is een trilogie waarvan de eerste twee delen – De vreemdganger en De gedeelde man parallel lopen in tijd en personages. Robbert, gelukkig getrouwd met Elvie en vader van twee kinderen, wordt verliefd op zijn single collega Denise. Tijdens een zakenreis probeert Denise hem te verleiden. In De vreemdganger gaat hij erop in; in De gedeelde man weerstaat hij de verleiding en vertelt hij zijn echtgenote over zijn gevoelens.

 Vreemdgaan of open zijn over je liefde voor een ander?

boektrailer

  • Wat bezielt iemand om vreemd te gaan terwijl hij van zijn partner houdt?
  • Waar haalt een vrouw het lef vandaan zich in een huwelijksrelatie te mengen?
  • Hoe reageert een vrouw die vermoedt dat ze bedrogen wordt? 
  • Bekijk de boektrailer hier

Hoe gaat Robbert om met de naderende dood van zijn vader, met wie hij al jaren geen contact meer heeft? Hoe ver durft Denise te gaan in haar grenzeloze verlangen naar een volwaardige relatie? Hoe reageert Elvie hierop en wat is het effect op hun kinderen? In de eerste twee delen van Dubbelliefde 3.0 maken de hoofdpersonen op cruciale momenten bepaalde keuzes, die leiden naar een onafwendbaar einde.

In Dubbelliefde 3.0 ontmoet je de diepere beweegredenen en verlangens van alle betrokkenen. De trilogie neemt je mee op een reis door ieders belevingswereld, waardoor je gedwongen wordt er iets van te vinden, als je dat nog niet deed. Hetlaat je zien waartoe liefde in staat is: liefde voor jezelf of liefde voor een ander. Bestel het boek

Het schrijfproces – magisch schrijven

Het schrijfproces is magisch. Regelmatig trek ik me terug uit het gewone leven en leef ik in Dubbelliefde 3.0. Als ik schrijf verbind ik mij met de hoofdpersonen en word ik ze. Ik ontdek wat ze denken, wat ze voelen en hoe ze op elkaar reageren. Dat verrast me iedere keer opnieuw, want soms gebeuren er dingen die ik echt niet had voorzien. Het is een proces waar ik zelf in betrokken raak, want mijn hoofdpersonen bestaan in een virtuele wereld, in een andere dimensie. Ze verlangen er naar dat ik regelmatig contact met hen zoek. Ze willen echt leven en ze willen dat de wereld weet van hun liefdesleven en hoe ze omgaan met gevoelens van liefde voor meer personen, grenzeloos verlangen en jaloezie. Zo werk ik gestaag toe naar een einde dat ik in 2011 al voor ogen had. Hierbij ben ik begeleid door schrijfcoach Yoeke Nagel.

Verschijning

cover3Deel 1 van Dubbelliefde 3.0, De vreemdganger verscheen op 9 september 2014. Deel 2 De gedeelde man verschijnt op 5 mei 2015. Het beschrijven van parallelle levens via twee romans is een uniek concept in de boekenwereld. Ongeëvenaard is dat beide boeken in deel 3 weer bij elkaar komen op een wel heel bijzondere wijze! Deel 3 van Dubbelliefde 3.0 De waarheid – verschijnt naar verwachting september 2015. Bestel het boek 

Je beeld over de liefde zal na het lezen van Dubbelliefde 3.0 nooit meer hetzelfde zijn.