De derde meelezer stelt zich voor: Margje Beekenkamp

MargjeGisteren ontmoette ik collega coach Margje Beekenkamp bij de maandelijkse intervisie, een bijeenkomst waarbij we onze manier van werken als coach en therapeut bij elkaar toetsen en bespreken. Margje heeft er zin in om mee te lezen met Dubbelliefde 3,0 en gaat samen met Lonneke Albers en Martin Pals lezen in het deel van De Vreemdganger. Margje stelt zich bij deze aan u voor:

Margje Beekenkamp (1967) 10 jaar samenwonend met mijn vriend, na eerst lange tijd single geweest te zijn.

De afgelopen jaren heb ik via de zijlijn meegereisd in het schrijversproces van Leonie en werd iedere keer geraakt door haar overgave. Ze heeft als het ware het boek laten schrijven. Haar geloof in de liefde is onvoorwaardelijk en dat hoop ik ook terug te vinden in het boek. Een boek over liefde waar alle gevoelens worden uitvergroot, omdat liefde krachtig en kwetsbaar tegelijkertijd is. 

Het is heerlijk dat er zoveel mensen zijn die zin hebben in deze klus, en me van feedback voorzien want vele ogen zien meer dan die van mij alleen. Vandaag ga ik met vol enthousiasme beginnen met redigeren van het deel over De Polyamorist. Ik heb er zin in, zeker nadat mijn uitgever me dit schreef:

Ik had de neiging om door te lezen (moest nog andere dingen doen) omdat liefde en seks blijven boeien. Ik wilde weten hoe het Robbert, Elvie en Denise zou vergaan. Het verhaal verslapt geen moment en is boeiend en goed geschreven. Je beschrijft helder de gevoelens van de hoofdpersonen, het wringt nergens en maakt nieuwsgierig naar ‘De polyamorist’. Juist door twee boeken tegelijk uit te geven, ieder met een andere invalshoek, heb je iets unieks in handen.

Op je website beschrijf je het mooi: “Want uiteindelijk worstelt iedereen met dezelfde thema’s, ook al is de situatie tegengesteld. Menselijke emoties zijn zo universeel: verlangen naar geluk en liefde, schuld, schaamte, dankbaarheid, boosheid, passie, verdriet, onmacht…”

Hup, en dan nu aan de slag!

Ben jij straks de volgende meelezer?

 • Wil jij meelezer zijn van mijn dubbelroman en heb jij zin/tijd om begin 2014 deze klus aan te pakken?
 • Ben jij in staat om op constructieve wijze feedback te geven?
 • Ben je in staat om te beschrijven wat het boek, een hoofdstuk of een scène met je doet?
 • meelezersDurf je een gedeelte van je feedback te delen met de wereld via social media en de website www.dubbelliefde.nl ?
 • Durf je ongezouten je mening te geven?
 • Wil jij als meelezer met je foto en een korte profielbeschrijving op www.dubbelliefde.nl  waarbij je iets vertelt over je relatievorm, hoe jij naar de liefde kijkt en wat je hoopt te lezen in het boek?

Laat het me weten! Ik ben voor het lezen van de twee delen tegelijk nog op zoek naar een meelezer.

Comments

 1. Leonie,

  ik zou graag betrokken raken bij deze publicatie.

  Ik geef je altijd MIJN mening. Soms wel eens met mierenneukerigheid (mooi woord hè?).

  Je kent mij via Christa Jonkergouw.

  Als je (eerst) meer wil weten …. maar de tijd dringt, neem ik aan

  mvg

  Henk

Speak Your Mind

*