Hoera, klaar met redigeren van deel een!

woordentellenwoordentellenpennenPagina’s: 119.

Woorden: 68.262.

Hoeraaaaaaaa! Ik ben klaar met redigeren van deel een van Dubbelliefde 3.0! Toch minstens zo’n 5.000 woorden ingekort. Toegegeven, mijn schrijfcoach Yoeke Nagel moet nog even door de laatste 17 hoofdstukken heen, maar met alle feedback die ik van haar gekregen heb en die ik verwerkt heb, kan het niet anders dan dat dit klusje zo geklaard is.

Ik ben mijn allergrootste fan!

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een mega-fan ben van mijn eigen roman. Tijdens het redigeren de afgelopen maanden, en afgelopen week in Greenstones, werd ik zo vaak door mijn eigen verhaal gegrepen dat ik soms vergat dat ik aan het redigeren was. Kon ik weer opnieuw beginnen. Vaak kon ik gewoon niet stoppen met werken en wilde ik perse dat volgende hoofdstuk ook nog even doen. Sja. En dat terwijl ik natuurlijk weet hoe het boek afloopt want ik heb het de afgelopen jaren zelf geschreven. Hilarisch om te merken!

Het redigeren was een hele klus, pfffft, maar het is heerlijk dat ik nu kan zeggen dat deel 1 over de vreemdganger klaar is. Voor nu dan. Nu de meelezers nog en natuurlijk de uitgever. Daar ga ik donderdag mee in gesprek. Spannend!

Nu deel 2 nog…

De komende maanden ga ik aan de slag met redigeren van deel 2, over de polyamorist. Want ook dat boek mag de wereld in, het is immers een dubbelroman en de delen horen bij elkaar. Ondertussen kijk ik uit naar het schrijven deel 3, want Dubbelliefde 3.0 wordt een trilogie. Het magische schrijf- en creatieproces is ook zo leuk!

Wat heb ik toch een leuk leven…         ***Zucht***

whoohooooooooooooh!

Speak Your Mind

*