De kracht van afwijzing

Het valt nog niet mee om dappere bekende Nederlanders te vinden die A) mijn boeken willen lezen en B) er iets van willen vinden voor een media-quote. Ik wilde zelfs in een van mijn boeken reclame maken voor een boek van een bekende management goeroe, maar ook die wil liever niet met naam genoemd worden. Sja.

hart_missieHet grappige is dat ik alleen maar een hele diepe intense rust hierdoor voel, gecombineerd met een sterke innerlijke drive om vooral door te gaan met mijn missie: deze boeken moeten de wereld in, polyamorie en open relaties mogen bespreekbaar worden, en dus ook het hebben gevoelens van liefde voor anderen dan de eigen partner. Het wordt tijd dat we open en eerlijk durven zijn over wat we voelen en verlangen. Daar is deze trilogie voor bedoeld, welke keuze je ook uiteindelijk maakt. 

Blijkbaar is het thema te risicovol of bedreigend, ook voor veel bekende Nederlanders. We blijven natuurlijk allemaal mensen. Maar wie weet, misschien is er toch ergens een bekende Nederlander met lef te vinden in Nederland voordat deel 2 naar de drukker gaat, in de week van 19 januari. Want ja, hoe je het ook wendt of keert: de media blijft een belangrijke poort naar de wereld.

Iemand nog een idee? Ik hoor het graag!

Speak Your Mind

*