De tweede meelezer stelt zich voor: Lonneke Albers

Afgelopen week ontving ik een mail van mijn lieve vriendin Lonneke Albers. Ze wil heel graag Dubbelliefde 3.0 en het deel van De Vreemdganger lezen en mij van feedback voorzien.

LonLonneke en ik leerden elkaar kennen tijdens een biodanza workshop, ergens in 2008 of zo. Toen ik in haar ogen keek zag ik het blije speelse kind in mezelf terug. Ik was ontroerd en er volgden een aantal ontmoetingen waarop we uitgebreid over onze levens spraken. En over de liefde natuurlijk 🙂 We bleken dezelfde passie te hebben voor mensen en in het begeleiden van mensen, Lonneke als psychologe en therapeut, ik als relatiecoach.

vrijLonneke heeft me van waardevolle feedback voorzien bij het tot stand komen van mijn vorige boek ‘Love Unlimited, een vrije kijk op liefdesrelaties’ dat ik schreef met Stephan Wik. Ik ben heel blij dat Lonneke weer JA heeft gezegd om opnieuw mee te lezen.
Haar vrije en blijmoedige speelsheid koester ik nog steeds.

Over Lonneke: 

Ik ben 39 jaar, waarvan de laatste 8 jaar er verschillende rollen bij zijn gekomen als echtgenoot en als moeder.

Dat is veel groeien door noodzakelijke pijnpunten heen om daarna weer te kunnen bloeien.

In Dubbelliefde 3.0 hoop ik jouw openhartige, vloeiende schrijfstijl terug te vinden zodat het verhapbare emotionele processen zullen zijn waar ik als lezer in meegenomen kan worden. Ik ben erg nieuwsgulzig naar je dubbelliefde verhaal!

Wil je meer weten over Lonneke en haar werk? Klik hier 

Speak Your Mind

*