Dubbelliefde 3.0 op weg naar een trilogie!

Het wordt me steeds duidelijker dat ik waanzinnig door het universum wordt geholpen bij het schrijven van mijn roman Dubbelliefde 3.0. Als je denkt dat ik de auteur ben van dit boek dan is dat maar ten dele waar. Want ik word zo duidelijk begeleid door mijn gidsen dat ik er zelf inmiddels versteld van sta.

Naar Rennes le Chateau

geboortegrot1Afgelopen week was ik in Frankrijk, ter voorbereiding op een vrouwenweekend dat we voorjaar 2014 gaan geven. Aanvankelijk was het weekend gepland voor oktober 2014, maar vanwege prive-omstandigheden werd het verzet naar het voorjaar. Desondanks kregen mijn collega en vriendin Sherida Heilbron en ik in een meditatie te horen dat het toch de bedoeling was dat we zelf alvast in oktober naar Rennes le Chateau mochten komen, samen met mijn geliefde. Ik besloot mijn praktische bezwaren te negeren en mijn hart te volgen en zo gingen we samen een week naar Rennes le Chateau. Het plaatsje is beroemd om de Maria Magdalena grot en die hebben we bezocht. Er bleken bij aankomst nog twee grotten te zijn: een geboortegrot en een Jezus grot.

De conceptie van deel 3

gouden-eiIn de geboortegrot gebeurde er op energetisch niveau van alles! Ik voelde heel duidelijk hoe de energie in mijn lichaam werd opgenomen en mijn lijf trilde als een gek. Maar een van de meest duidelijke dingen die gebeurden was de conceptie van deel 3 van Dubbelliefde 3.0. Terwijl ik daar in meditatiehouding zat en dacht aan mijn roman, vouwde mijn linker hand zich en zag ik dat ik een gouden ei in mijn hand had. Huh? Jawel. Een gouden ei met daarin mijn drie hoofdpersonen: Robbert, Elvie en Denise. Tegelijkertijd kreeg ik te horen dat er drie boeken zouden komen, en dat mijn hoofdpersonen straks als paradijsvogels geboren gaan worden. Oooooh. Ik had wel al eens gemijmerd over een vervolg van deel 1 en 2, want voor mij was wel duidelijk dat het hier niet bij zou blijven. Maar dat het zo snel al zou komen had ik niet verwacht! Ik kreeg meteen beelden van de opening van deel 3 door. Ben je spiritueel ingesteld en nieuwsgierig naar wat er nog meer gebeurde in de grotten, lees dan deze blog.

Blik in de toekomst – een film! 

licht_donkerIn een andere grot van de berg De Bugarach, komen we na een lange klim door sluizen en gangen in een open ruimte, die natuurlijk pikkedonker is als we onze lampen uitdoen. Mediteren met je ogen open in een stilte die stiller is dan stil en donkerder dan de meest donkere nacht, is magnifiek. Deze keer kreeg ik boodschappen door over de toekomst, en jawel, ook over Dubbelliefde 3.0. Mijn roman wordt een trilogie en zal verfilmd worden in 24 landen en een groot succes zijn. Waanzinnig om te horen! Natuurlijk geloof ik dit. Want geloof is een van de eerste stappen op weg naar succes, volgens de creatiespiraal van Marinus Knoope.

Een paar dagen later wordt het einde van deel 3 geboren en dat is zo super leuk lieve mensen! Een deel van deze prachtige week in Frankrijk ben ik bezig met het ‘verzinnen’ van gebeurtenissen die zeker moeten plaatsvinden in het slot van de roman. Niets is wat het lijkt en alles gaat altijd anders dan je denkt. Ook in de liefde met mijn hoofdpersonen. Maar ik vertel je wel al dat ik er nu al reuze veel zin in heb om weer te gaan creëren! Samen met mijn gidsen natuurlijk, want uiteindelijk bepalen zij de details. Ik hoef alleen maar te beschrijven wat ik zie.

Redigeren en mee-lezers

Vooralsnog hou ik me nog even bezig met het redigeren van deel 1 en 2 van Dubbelliefde 3.0, met als ondertitel: ‘De leugen achter de waarheid’, en ‘De waarheid achter  de leugen’. Daar ga ik over een week in Zweden volop mee aan de slag want deze delen mogen de wereld in. Dan kunnen de eerste meelezers dit najaar al hun feedback geven. Deel 3 krijgt als titel ‘De Waarheid’. Creëren en schrijven is zo leuk! Ik krijg er zoveel energie van en heb er mega veel plezier in. Dat gun ik iedereen en dat is wat gebeurt als je leeft vanuit je hart. Durf jij?

Comments

  1. ehm…. bereid zijn om van het begin tot eind te lezen, feedback te geven dwz je mening durven geven over wat je (als man zijnde) aanspreekt en wat juist niet, waar je verveelt raakt of juist niet, wat indruk maakt en waarom etc. En tijd hebben natuurlijk 🙂 MaareH wat leuk dat je je aanbiedt!!!

  2. Hoi Leonie,
    Mooi hoe je beschrijft hoe je creatieve proces werkt en hoe je open staat voor je gidsen.
    Wat moet ik doen om mee te doen als meelezer?

    Warme groet,
    Martin

Speak Your Mind

*