Polyamoreuze meelezers stellen zich voor

De afgelopen weken hebben twee polyamoreuze meelezers het manuscript van ‘De Vreemdganger, de waarheid achter de leugen gelezen’.

Bij deze stel ik ze graag aan u voor: Maaike van Steenis

MaaikeyMijn naam is Maaike en ik ben 35 jaar en werd als trainer. Ik ben getrouwd met een man en heb een open huwelijk. Hiervoor heb ik altijd monogame relaties gehad, en daardoor ben ik tot de ontdekking gekomen dat dat niet is wat bij mij past. Ik ben blij en dankbaar dat ik met mijn fantastische man dit ben aangegaan en dat we samen in alle openheid kunnen ontdekken wat werkt voor ons. Soms met hier en daar een hobbel, maar altijd samen en in verbinding.

Ik ben erg benieuwd naar “dubbelliefde” en hoop in de eerste plaats vooral op een goed verhaal dat me meeneemt. Ik hou namelijk enorm van lezen 😉 Daarnaast hoop ik op een roman waarin duidelijk wordt dat er buiten de standaard (een monogame relatie) ook een heleboel zijwegen kunnen bestaan.

Een reactie van Maaike na het lezen van het manuscript ‘De vreemdganger’:
‘Wat me raakt in dit boek is de grote diversiteit aan worstelingen van mensen met monogamie. Van de bewuste keuze om niks met spanning te doen, tot een dubbelleven, tot een open relatie. Ieder kiest zijn eigen pad en niet alle paden zijn verenigbaar.’

september 2014: De andere polyamoreuze meelezer heeft besloten niet langer met zijn (oude) reactie op het web te willen verblijven. Zijn geweldige input is inmiddels verwerkt in De vreemdganger. Ik ben hem zeer dankbaar!

Speak Your Mind

*