Vakantie als oefening in loslaten en vertrouwen

vakantieDeze week heb ik een weekje vakantie. Met een heus vakantiegevoel: ik vind dat ik het verdiend heb en geniet ieder moment van dat ik niets hoef van mezelf en alles mag loslaten.

Dat laatste is nog een hele uitdaging. Er ligt nog zoveel op me te wachten, er zijn zoveel dingen die ik zou kunnen doen. Ik heb nog niet eens de tijd gehad om door de hele lijst van marketingplannen heen te lopen en te kijken wat de eerstvolgende stap wordt. Nee, deze week mag ik het allemaal loslaten.

Over het algemeen lukt me dat heel goed. Maar er zijn momenten dat die criticus toch weer in mijn oor begint te fluisteren: zou je niet die journalisten gaan nabellen? Moet je niet bloggen over je werk, of over de liefde? Zou het niet handig zijn als je posters maakt en die op gaat hangen in de stad?

Nee, nee, nee! Deze week doe ik niets. Ik geef me over aan wat de dag van me wil, genieten met mijn lief van heerlijk buiten zijn, wandelen. Of van lekker eten, een potje kaarten met mijn ouders, elkaar masseren en een dagje naar de sauna.

ooievaar

In stilte stem ik af op de stilte in mij en op het grote vertrouwen. Ik hoef alleen maar te kijken wat er vandaag gebeuren wil. De toekomst zal zich vanzelf vullen. We gaan vanzelf ontdekken of de wereld Dubbelliefde 3.0 wil omarmen. Ik kan niet meer doen dan mijn best en genieten van elke stap die ik zet in dit creatieproces. Dat is wat ik tot nu toe ontzettend gedaan heb. Het is leuk om te creëren, om mensen te zoeken die met hart en ziel zich in willen zetten voor mijn productie.

Nog even en dan gaan we de geboorte van De vreemdganger en de nieuwe Love Unlimited vieren. Ik voel me een zwangere moeder die steeds opnieuw wil checken of haar kind nog wel leeft. Natuurlijk doet het dat. Het geniet net als ik van een ontspannen week, in voorbereiding op de geboorte en een nieuw leven tegemoet gaand. We gaan het zien. Ben jij er bij op het geboortefeest van 9 september? Voel je welkom!

Speak Your Mind

*