Voorlezen in de trein over polyamorie – 15 maart

NS_treinWhoooehoeeeee, ik ga weer iets leuks doen! Zondag 15 maart lees ik voor uit eigen werk. Lokatie: intercity treinen in Nederland! Samen met 10 andere schrijvers willen we een positief signaal de wereld insturen. Lezen is leuk! Voorgelezen worden nog leuker! Dat gaan we Nederland laten zien. Lees hier PERSBERICHT

Duizenden boeken heb ik vanaf mijn jeugd gelezen. Inmiddels heb ik er ook een paar geschreven. Schrijven is naast puur therapie, onwijs leuk om te doen. Als schrijver van fictie en non-fictie op het gebied van meervoudige liefde, ga ik samen met andere pop-up schrijvers, voorlezen in de trein om te beginnen vanaf 10:32u in de trein van Wolvega naar Zwolle. Natuurlijk gaan mijn boeken over liefde delen!

Voorlezen over liefde, vreemdgaan en polyamorie

Als schrijver met een missie is voorlezen in de trein over meervoudige liefde en polyamorie, een hartstikke leuke uitdaging. Ik kom zo namelijk direct in contact met allerlei mensen en kan dit boeiende onderwerp zo een stem geven. Weet je dat ik dat hartstikke spannend vind?

Als mensen naar een lezing komen, kiezen ze vrijwillig voor het thema liefde delen. A.s. zondag spring ik in de trein en ga ik op een willekeurige plek zitten om  voor te lezen uit eigen werk: Love Unlimited, Liefde Delen in de praktijk – en uit deel 1 en 2 van mijn trilogie Dubbelliefde 3.0.

Durf jij je man te delen met een ander?

3D cover De gedeelde man transp schaduw-05Deel 2, De Gedeelde Man, is op dit moment in de opmaak en komt begin mei uit en daar ga ik natuurlijk uit voorlezen.  Want zeg nu zelf: wie deelt er nu vrijwillig haar man met een ander? Dat doet de hoofdpersoon uit mijn trilogie!

15 maart, 10:32-11:08 van Wolvega naar Zwolle

Ik start om 10:32uur in de intercity van Wolvega (Friesland) naar Zwolle. Ik reis van Noord naar Den Bosch waar ik om 13:45u aankom. Om 16:00 verzamelen alle schrijvers bij Julia’s op het station in Amersfoort. Wil je me ergens ontmoeten of mij horen? Laat het me weten! Via Twitter en Facebook hou ik de wereld op de hoogte waar ik ben. Ik heb er onwijs veel zin in!

Reis je met me mee?

Cover_love_unlimited_2edrukHeb je zin om mij te steunen, een stukje met me mee te reizen, wil je bloggen of twitteren over mijn voorleesavonturen? Laat het me weten! Het is nog leuker om dingen samen te doen!

We eindigen met alle schrijvers om 16:00u in Amersfoort. Daar ontmoeten we de andere schrijvers waaronder Lydia Rood (ja die van die spannende erotische vrouwenboeken), en initiatiefneemster Yara March die spannende boeken schrijft over liefde, moord en bedrog. Organisator Pieter van Knippenberg, zal na afloop iedere schrijver kort interviewen. Ik heb er zin in! Ben jij er bij?

P.S. 15 maart reis je met het boekenweekgeschenk gratis in alle treinen van de NS! 

 

Welke schrijvers kun jij 15 maart ontmoeten in de trein?

Lydia Rood
Neemt in haar eentje met haar grote oeuvre voor zowel volwassenen als kinderen al een groot deel van bovengenoemde genres voor haar rekening

Ilse Ruijters
Schrijfster van de huiveringwekkende thriller ‘De onderkant van sneeuw’

Theo Jongedijk 
Voormalig onderzoeksjournalist bij de Telegraaf;schrijver ‘Onthullingen van een nieuwsjager’

Eline Stiekema 
Winnaar chicklitwedstrijd 2013 chicklit.nl; schrijfster “Dubbelspel

Katja de Man
Schrijfster van ‘Wildevrouw’

Terrence Lauerhohn
Schrijver van de dark fantasy roman ‘De negen cirkels’
Sherry Hussain

Schrijfster ‘Sara en Fayzan een liefde vol illusie’, redacteur bij virtualbeauty

Lily Frank 
Schrijfster van erotische e-chicklits voor de serie Tinteling neemt de trein vanuit het noorden.

Yara March
In haar boeken is niet alleen de liefde gevaarlijk. Schrijfster van heerlijke feelgoodromans vol spanning, humor, actie en romantiek

 

Speak Your Mind

*